Wat zijn Infralashesh

De Infralash behandeling, ook wel bekend als lash enhancement, is een vorm van permanente make-up (PMU) die gericht is op het verbeteren van de uitstraling van de wimpers. Hier is hoe een typische Infralash behandeling eruit kan zien: Deze techniek wordt uitgevoerd met een PMU-apparaat, waarbij de pigmenten met een naald/hygiënemodule in de lederhuid worden ingebracht. Hoewel dit op tatoeëren lijkt, noemen wij het in de PMU-wereld pigmenteren. Over het algemeen is de Infralash behandeling relatief snel en comfortabel, met direct zichtbare resultaten die de natuurlijke uitstraling van de wimpers verbeteren.

  Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk effect
  • Definitie van ogen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Tijdbesparend
  • Waterbestendig
  • Aanpassing aan individuele wensen

Hoe ziet een Infralash behandeling eruit?

PMU Apparaat: Wij werken met een hoogwaardig kwaliteit PMU apparaat met CE keuring. Dit technische instrument wordt gebruikt voor pigmentatie. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst, vergelijkbaar met tatoeëren, maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan een zacht poedereffect worden gecreëerd. Door geen trauma aan de huid toe te brengen, kunnen we een mooi eindresultaat garanderen. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek.

Jouw Wensen: Voordat we beginnen met de behandeling, bespreken we je wensen. We kijken naar de vorm van je ogen en hoe je deze definieert en welke kleur je gebruikt. Onze specialisten zullen je adviseren over de kleur en vorm die het beste bij jouw gezicht passen.

Voorteken van de ogen: Daarna tekenen we de ogen voor volgens jouw wensen. En advies  dat bij de vorm van jouw gezicht past. Nadat je akkoord gaat met het ontwerp, starten we met de behandeling.

Nazorg en Nabehandeling: Nadat de behandeling is afgerond, bespreken we de nazorg en plannen we een afspraak voor de nabehandeling in. Heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp.

Voorbereiding op de behandeling

- 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende preparaten
innemen.
- 24 uur voorafgaand aan de behandeling alcohol/energiedranken/cola/ibuprofen
nurofen, paracetamol vermijden.
- Bij een koortslip, I-ysine 1 week van te voren gebruiken.
* 7 dagen voor de afspraak de lippen hydrateren.

Techniek

Infralash

Resultaat

Gemiddeld 1 tot 2 jaar 

Prijs

vanaf € 175,-

Het definitieve resultaat is pas na 5 weken zichtbaar.

Hoe lang gaat Infralash  mee?

Infralashesh gaan gemiddeld 1 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen. Zo kan je langer genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid en ogen omgaat.

Huidtype:

Mensen met een vettere huid kunnen vinden dat de pigmentatie sneller vervaagt dan mensen met een drogere huid. Een drogere huid kan de pigmentatie langer vasthouden, waardoor de resultaten langer zichtbaar blijven.

Levensstijl: Factoren zoals blootstelling aan de zon, zwemmen in chloorwater of zout water, en het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten kunnen van invloed zijn op de duurzaamheid van Infralash.

Het vermijden van overmatige blootstelling aan deze elementen kan helpen om de resultaten langer te behouden.

Nazorg: Het opvolgen van de nazorginstructies van de PMU-specialist is essentieel om de duurzaamheid van Infralash te maximaliseren. Dit kan het vermijden van water, oogmake-up en bepaalde huidverzorgingsproducten omvatten gedurende een bepaalde periode na de behandeling.

Is Infralash pijnlijk?

Over het algemeen wordt Infralash beschouwd als een relatief comfortabele procedure. Veel PMU-specialisten gebruiken verdovende crèmes of lokale verdoving om eventuele ongemakken tijdens de behandeling te minimaliseren. 

Sommige mensen kunnen lichte ongemakken ervaren tijdens de behandeling, zoals een lichte prikkeling, tintelingen of druk, maar dit is meestal mild en van korte duur. Anderen kunnen de behandeling vrijwel pijnloos vinden

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?