Wat zijn Powder ombré brows?

Deze techniek wordt uitgevoerd met een PMU-apparaat, waarbij de pigmenten met een naald/hygiënemodule in de lederhuid worden ingebracht. Hoewel dit op tatoeëren lijkt, noemen wij het in de PMU-wereld pigmenteren. Met het PMU-apparaat kan een zacht poedereffect worden bereikt.

  Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met mooie wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens

Hoe ziet een Powder Brows behandeling eruit?

PMU Apparaat: Wij werken met een hoogwaardig PMU-apparaat met CE-keuring. Dit instrument wordt gebruikt voor pigmentatie. De pigmenten worden met een naald/hygiënemodule in de lederhuid geplaatst, vergelijkbaar met tatoeëren, maar in de PMU-wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU-apparaat kan een zacht poedereffect worden gecreëerd. Door geen trauma aan de huid toe te brengen, kunnen we een mooi eindresultaat garanderen. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek.

Jouw Wensen: Voordat we beginnen met de behandeling, bespreken we je wensen. We kijken naar hoe je je eigen wenkbrauwen voortekent en welke kleur je gebruikt. Onze specialisten zullen je adviseren over de kleur en vorm die het beste bij jouw gezicht passen.

Voorteken van de Wenkbrauwen: Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor volgens jouw wensen. Dit doen we met onze speciale browmapping techniek. In slechts 12 stappen bepalen we een vorm die past bij jouw gezicht. Pas nadat je akkoord gaat met het ontwerp, starten we met de behandeling.

Nazorg en Nabehandeling: Nadat de behandeling is afgerond, bespreken we de nazorg en plannen we een afspraak voor de nabehandeling in. Heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp.

Voorbereiding op de Behandeling

  • 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende preparaten innemen.
  • 24 uur voorafgaand aan de behandeling alcohol, energiedranken, cola, ibuprofen, nurofen, en paracetamol vermijden.
  • Bij een koortslip, I-ysine 1 week van tevoren gebruiken.
  • 7 dagen voor de afspraak de lippen hydrateren.
Techniek
Powder omber brows
Resultaat
Gemiddeld 1.5 jaar
Prijs
vanaf € 275,-

Hoe lang gaan Powder Brows mee?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen. Zo kan je langer genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid en wenkbrauwen omgaat. Ga je vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging sneller. Het voordeel van deze techniek is dat de pigmenten langzaam vervagen en geen kale plekken in de wenkbrauwen achterlaten.

Is Powder Brows Pijnlijk?

Een powder brows behandeling is niet geheel pijnloos. Vaak vergelijken onze klanten dit met het gevoel van epileren, waarbij epileren als pijnlijker wordt ervaren.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?